welcome

to Happy FOod

HappyFood, gestart in het jaar 2000 onder de naam Foodmaster. Begonnen als buurtcafetaria en inmiddels uitgegroeid tot een cafetaria welke tot buiten IJsselstein bezorgd. In 2007 kwam New York Pizza in het pand erbij, Revolutionair voor die tijd, inmiddels is deze al sinds 2017 op eigen benen gaan staan op de Nijverheidsweg. Maar niet alleen onze producten vallen in de smaak, ook als jeugdwerkgever is HappyFood een bijzondere partij, beginnen als keukenhulp, of fietskoerier en sommige die nu nog steeds bij ons werken als manager van de zaak. Als erkende opleider is het ook mogelijk om bij ons verder te komen, het vak te leren, tot aan het management toe. Op dit moment zijn er 36 medewerkers in dienst, een jonge ploeg medewerkers welke een enorme gedrevenheid laten zien. Een waanzinnig mooie start voor een verdere carrière.

Want hoe gaaf is het om deze geoliede ploeg aan de gang te zien, op weekenddagen werken wij met 21 medewerkers tegelijkertijd. Kortom, zin om aan de slag te gaan? Meestal hebben wij wel een plek vrij. Kijk hiervoor op onze website bij de vacatures. Maar wat is nou het geheim van het succes, ons enorm groot assortiment? Nou dat zal zeker een reden zijn, in de zomer ambachtelijk schepijs, softijsspecialiteiten, friet met topping, een grote variëteit aan snacks, groot broodassortiment, Spareribs om je vingers bij af te likken, maar ook een gezonde salade, of pokebowl. En wat dacht je van ons reusachtige hamburgerassortiment. Het enige probleem van HappyFood is dat het lastig is om te kiezen.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Geen saaie updates, maar boordevol acties, events, facts en nieuws. Laat je verrassen en schrijf je hieronder in.